20 Jaar Garantie

Gratis Verzending

Handgemaakt in Nederland

Maatwerk Mogelijk

20 Jaar Garantie
Gratis Verzending
Handgemaakt in Nederland
Maatwerk mogelijk

SMEEDIJZER BUITENVERLICHTING

Kies voor buitenverlichting van smeedijzer

Als u buitenverlichting van smeedijzer op maat wilt laten maken, dan bent u bij Artisans aan het juiste adres. Geef al uw ideeën en voorkeuren aan ons door. Dan zorgen wij dat we uw ideale buitenverlichting van smeedijzer maken. Bent u op zoek naar een klassieke staande lantaarn? Of gaat uw voorkeur uit naar een strakke, moderne hangende lamp? En kiest u voor klassiek zwart of monumentengroen? Of bent u benieuwd naar het resultaat in andere RAL-kleuren? Alles is bij ons mogelijk. Laat ons weten wat voor een buitenverlichting van smeedijzer u wenst, dan gaan wij voor u aan de slag in ons eigen atelier. Ons smeedijzeren buitenverlichting op maat laten maken, levert u precies die lampen op die u wenst!

Dit wilt u weten over Artisans

Overweegt u ons buitenverlichting van smeedijzer te laten maken? Dan kiest u voor een bedrijf dat al ruim 45 jaar ervaren is in het realiseren van smeedijzeren buitenverlichting. Wij helpen zowel particulieren, architecten als bedrijven aan precies die buitenlampen die zij voor ogen hebben. Wij maken onze buitenverlichting namelijk op maat. Wilt u uw tuin, terras, oprit of buitenplaats verfraaien met staande of hangende lantaarns? Dan luisteren wij graag aandachtig naar uw wensen alvorens we voor u aan de slag gaan. Een ander groot voordeel van onze aanpak, is dat u ons ook elementen voor uw interieur op maat kunt laten maken. Denk aan gordijnroedes, tafelonderstellen, kapstokken en trapleuningen. Laat u ons deze producten of buitenverlichting van smeedijzer ontwikkelen? Dan doen wij dat volgens de beste tradities in het vakmanschap van het ijzer smeden. Kortom, laat ons uw wensen weten en ontvang desgewenst advies in kleurkeuze, design en afmeting.

smeedijzeren buitenverlichting op maat

Laat ons uw smeedijzeren buitenverlichting op maat maken

Wat ons onderscheidt van andere bedrijven in buitenverlichting, is dat wij naast een standaard collectie ook maatwerk lantaarns en lampen verkopen. Uw eigen ontwerpen, voorkeuren en ideeën liggen bij ons in de juiste, professionele handen. Wij vertalen uw wensen graag in unieke buitenverlichting van smeedijzer. Hiervoor gebruiken wij onze kernwaarden: hoogstaande kwaliteit, goede service en een bewezen klantvriendelijkheid. Geef uw wensen uiterst nauwkeurig aan ons door. Dan kunnen wij precies die buitenverlichting van smeedijzer voor u maken waar u al tijden van droomt. Weet u nog niet precies wat u wilt of wat er mogelijk is? Kom dan bij ons langs voor vrijblijvende inspiratie. Als u er uit bent hoe uw ideale buitenverlichting eruit ziet, kunt u deze door ons laten maken. Dit gebeurt in ons eigen atelier, volledig op maat en met de hand. Uw smeedijzeren buitenverlichting is daardoor volledig uniek!

Ontdek ons assortiment in buitenverlichting van smeedijzer

Wij raden u aan ons standaard assortiment aan buitenverlichting van smeedijzer uitvoerig te bekijken. Zo ziet alvast wat er zoal mogelijk is, waar uw voorkeuren liggen en wat u precies aangepast wilt hebben. Veel van onze lantaars bieden we al in verschillende uitvoeringen en maten aan. Zo vindt u in onze collectie smeedijzeren buitenverlichting een standaard vierkante Hollandse, staande buitenlantaarn op een muurarm. Deze lantaarn is te verkrijgen in een afmeting van 48 cm hoog, maar ook in 70 cm hoog en zelfs in 92 cm hoog! Hoe groter de lamp, hoe groter de arm ook wordt waaraan deze bevestigd is. Bent u op zoek naar buitenverlichting in een afmeting die wij niet direct aanbieden in onze standaard collectie? Geen probleem! U kunt ons precies die smeedijzeren buitenverlichting op maat laten maken, waar u al jaren naar op zoek bent.

Ontdek wat uw favoriete buitenverlichting van smeedijzer is

Onze smeedijzeren buitenverlichting is eenvoudig op te delen in 5 categorieën:

 

Bent u al bekend met de typische kenmerken van deze diverse categorieën? Klassieke buitenverlichting heeft vaak gebogen elementen en sfeervolle krullen. Veel mensen willen ons klassieke buitenverlichting van smeedijzer laten maken in de kleuren zwart of monumentengroen. Heeft u een andere RAL-kleur in gedachten? Geen probleem, wij bieden oplossingen op maat. Leuk om te weten is dat klassieke buitenverlichting overal past, zowel in een klassieke als in een moderne buitenplaats. Ook als uw voorkeur uitgaat naar moderne buitenverlichting, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze moderne buitenverlichting op maat heeft een stijlvolle en elegante uitstraling vanwege de vele strakke lijnen. Wenst u een nog strakker design? Kies dan voor onze strakke buitenverlichting van smeedijzer. Deze is voorzien van nog meer lijnen dan de moderne variant. Laat ons weten welke soort buitenverlichting u ons op maat wilt laten maken.

smeedijzeren lantaarn
Smeedijzer Lantaarn

Op welke plek wenst u onze buitenverlichting van smeedijzer?

Als u ons buitenverlichting van smeedijzer op maat wilt laten maken, dan beschikt u straks precies over die lantaarn die perfect past op uw terras, in uw tuin, naast uw oprit of waar dan ook. Onze buitenverlichting is van dusdanige hoge kwaliteit dat deze overal optimaal tot zijn recht komt. Het maakt daarbij niet uit of u kiest voor een klassiek, modern of strak exemplaar. Heeft u al een plek in gedachten voor uw nieuwe smeedijzeren buitenverlichting? Wij willen u desgewenst graag adviseren over uw mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een mooie hangend of staande lamp voor aan uw muur. Of neem een kijkje in onze collectie lantaarnpalen op poot. Een kleine variant daarvan staat erg leuk op een hekpaal. Helemaal indrukwekkend zijn onze hangende hallampen. Waar u ook voor kiest, buitenverlichting op maat van smeedijzer zorgt altijd voor een sfeervolle en luxe uitstraling. Wij vertalen uw wensen graag in precies die buitenverlichting waar u naar op zoek bent.

Tips om uw smeedijzeren buitenverlichting in perfecte staat te houden

Uw gewenste smeedijzeren buitenverlichting door ons laten maken, betekent dat u straks beschikt over een unieke en handgemaakte lantaarn. Deze kunt u eenvoudig zelf plaatsen of u schakelt hiervoor een specialist in. Als u het zelf wilt doen, vertellen wij u graag waar u rekening mee moet houden bij het plaatsen van uw buitenverlichting van smeedijzer. Het onderhoud aan smeedijzeren buitenverlichting is niet noemenswaardig. Dit komt omdat wij onze buitenverlichting van ‘modern’ smeedijzer maken. Na het smeden van het ijzer wordt het resultaat direct voorzien van een poedercoating en zinklaag. Dit zorgt ervoor dat uw buitenverlichting goed beschermd is tegen weersinvloeden en ongevoelig is voor corrosie. U hoeft uw buitenverlichting van smeedijzer soms alleen maar even af te nemen met een doekje. Zo haalt u wat stof, spinnenwebben en aanslag weg. Dat is alles! Kortom, smeedijzeren buitenverlichting laten maken op maat, is een enorm onderhoudsvrij besluit!

Belangrijke informatie over het maken smeedijzer

Smeedijzer wordt gemaakt door ijzer te smeden. Dit ambachtelijke proces maakt van ijzer een zeer sterk én sfeervol geheel. Dit komt omdat ijzer tijdens het smeden verwarmd wordt in het hete vuur van steenkolen. Het verwarmen maakt het materiaal zachter. Daardoor kan het eenvoudig gebogen en met hamers beslagen worden. Zo ontstaat de gewenste vorm op maat. Ook verhoogt hierdoor de treksterkte van dit materiaal. Deze reden maakt dat deze ambachtelijke methode ook wordt gebruikt voor het maken van staal. Bent u overtuigd van de voordelen van maatwerk smeedijzer? Neem dan een kijkje in onze ruime collectie buitenverlichting. Ook uw gewenste smeedijzeren buitenverlichting maken wij met de hand op deze ambachtelijke wijze. Heeft u specifieke wensen voor uw unieke buitenverlichting van smeedijzer? Geef dan zorgvuldig aan ons door wat u door ons wilt laten maken.

Breng een bezoekje aan onze showroom

Heeft u persoonlijke wensen wensen voor uw buitenverlichting van smeedijzer? Kom dan naar onze showroom om uw wensen met ons te bespreken. Wij wijzen u in ons atelier graag op al uw mogelijkheden. Op doordeweekse dagen zijn wij open tussen 10.00 uur en 17.00 uur, op zaterdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Op zondag is ons atelier gesloten. Op afspraak kunt u wel bij ons langskomen buiten onze vaste openingstijden. Wat u in ons atelier aantreft zijn voorbeelden van buitenlantaarns van smeedijzer. Ontdek welke variant u het meeste aanspreekt en geef aan ons door hoe u hiervan uw gewenste buitenverlichting op maat wilt laten maken. Wij adviseren en inspireren u hier desgewenst graag in. Heeft u vragen over het maken van smeedijzer, ons assortiment of uw mogelijkheden van het op maat maken van uw gewenste buitenverlichting? Breng een bezoekje aan ons atelier of benader ons via onze contactgegevens.

Uw partner voor het op maat maken van smeedijzeren buitenverlichting

Verder zoeken naar een specialist die u uw gewenste buitenverlichting van smeedijzer op maat kunt laten maken, hoeft niet meer. Bij ons kunt u terecht voor maatwerk klassieke, strakke en moderne buitenverlichting. Wordt het een klassieke lantaarn voor aan de muur? Bent u op zoek naar moderne buitenverlichting voor op een poot? Of schakelt u ons in voor het realiseren van andere, unieke buitenverlichting van smeedijzer? Bel in elk geval naar 035-6946870, stuur een mail naar info@artisans.nl of vul uw gegevens in op ons online contactformulier. Zijn uw wensen bij ons bekend? Dan merkt u al snel dat u ons precies die smeedijzeren buitenverlichting op maat kunt laten maken, waar u al tijden van droomt.

Neem contact met ons op!