20 Jaar Garantie

Gratis Verzending

Handgemaakt in Nederland

Maatwerk Mogelijk

20 Jaar Garantie
Gratis Verzending
Handgemaakt in Nederland
Maatwerk mogelijk

SMEEDIJZEREN STAANDE LAMPEN

Prachtige smeedijzeren staande lampen

Wilt u prachtige smeedijzeren staande lampen laten maken door een echt vakbedrijf? Dan zit u bij Artisans helemaal goed. Bij ons kunt u terecht wanneer u smeedijzeren staande lampen op maat wilt laten maken. Het bedrijf is al meer dan 45 jaar een begrip in Nederland. Mensen kloppen bij ons aan wanneer zij prachtige smeedijzeren staande lampen van een zware kwaliteit wensen. Tevens maken wij prachtige buitenlantaarns van smeedijzer. Wilt u uw hal verrijken met een prachtige hallamp in een custom made maat en stijl? Ook dan gaan wij graag voor u aan de slag. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook direct uw plannen voor uw ideale smeedijzeren staande lampen aan ons doorgeven. Wij zullen dan zo snel mogelijk aan de slag gaan in ons eigen atelier.

Meer informatie over Artisans

Door de jaren heen zijn wij echt een begrip geworden in Nederland. Zoekt u smeedijzeren staande lampen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan bekend om ons vakmanschap en onze uitmuntende kwaliteit. Ieder product dat wij maken, wordt volledig op maat gemaakt van prachtig smeedijzer van een zware kwaliteit. Wanneer u voor Artisans kiest, kunt u het uiterlijk van uw smeedijzeren lamp volledig zelf bepalen. Kies bijvoorbeeld voor een lantaarn aan de wand, met een muurarm, op een voetje, op een paal of aan een ketting. Bent u op zoek naar maatwerk gordijnroedes, trapleuningen, kapstokken en tafelonderstellen? Ook dan helpen wij u graag. Artisans levert vakwerk volgens de beste tradities en degelijk vakmanschap. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Lees dan verder of breng een bezoekje aan ons atelier.

Wij zorgen voor unieke smeedijzeren staande lampen

Op welke punten onderscheiden wij ons van andere bedrijven? Wat zo bijzonder is aan onze aanpak, is dat alle producten beneden in ons atelier worden gemaakt. Het is dus echt handwerk dat volledig naar uw wensen kan worden gecreëerd. Voordat wij voor u aan de slag kunnen gaan, willen wij eerst meer te weten komen over uw ideeën. Heeft u een plan voor prachtige smeedijzeren staande lampen in uw achtertuin? Of wilt u bijvoorbeeld een unieke hallamp? Dan horen wij het graag van u. Onze vakmensen zullen vervolgens uw ideeën omzetten in een ontwerp dat volledig naar uw wensen is getekend. We zullen het ontwerp aan u tonen en het met u bespreken. Wanneer dat nodig is, kunnen wij nog de laatste aanpassingen doen, zodat het ontwerp helemaal is zoals u wenst. Bij een akkoord gaan we daadwerkelijk in ons atelier aan de slag met uw smeedijzeren staande lampen.

Ons assortiment met prachtige lantaarns

Heeft u nog geen duidelijk idee over hoe uw ideale buitenlamp eruitziet? Dan kunt u natuurlijk ook altijd gaan voor een van de prachtige smeedijzeren staande lampen of buitenlantaarns uit onze collectie. Tevens kunt u hier inspiratie uit opdoen voor uw lantaarn op maat. Ziet u in ons assortiment een lamp die u aanspreekt? Dan kunt u contact met ons opnemen en de lamp bestellen die u wenst. Bezoek voor een overzicht van onze collectie onze website en bekijk de verschillende buitenlantaarns in diverse maten en vormen. Ziet u in ons vaste assortiment niet de lamp die u wenst? Of komen de standaard maten niet overeen met de maat die u wilt? Dan neemt u contact met ons op en geeft u uw wensen aan ons door. Wij verwezenlijken dan graag voor u smeedijzeren staande lampen op maat.

Smeedijzeren staande lampen in iedere stijl

Veel mensen die over smeedijzeren lampen horen, denken direct aan de straatlantaarns die men vindt in een stad als Parijs of andere oude steden in Europa. Lampen die zijn uitgevoerd met veel krullen of een klassieke Franse lelie. Maar smeedijzeren lampen kunnen in veel meer stijlen worden verwezenlijkt. Wij hebben onze smeedijzeren lantaarns onderverdeeld in 5 categorieën:

 

Kiest u voor klassieke lantaarns? Dan vindt u inderdaad lantaarns die zijn uitgevoerd met sierlijke krullen en gebogen elementen. De klassieke lantaarns hebben een heel romantische uitstraling. Deze lampen worden bijvoorbeeld gemaakt in klassieke kleuren zoals zwart of monumentengroen. Ondanks hun klassieke uiterlijk zijn deze lampen in heel veel inrichtingen een prachtige toevoeging. Zelfs in een strak of modern interieur zullen deze lantaarns prachtig staan. Met zijn klassieke uiterlijk zorgt het namelijk voor een mooie tegenhanger in het geheel. Heeft u toch liever een strakke lantaarn om uw strakke interieur te complimenteren? Dan kunt u altijd voor een lamp kiezen uit onze collectie met strakke lantaarns. De strakke lantaarns hebben mooie rechte vormen en ogen fris en modern. Naast deze strakke lampen, verkopen wij ook moderne lantaarns. Net als de strakke lantaarns hebben de moderne lampen ook vrij strakke vormen. Deze lantaarns komen in vrijwel ieder interieur tot zijn recht. Benieuwd geworden naar onze volledige collectie? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op. Komen de stijlen in onze collectie niet overeen met uw wensen? Dan kunt u natuurlijk altijd nog smeedijzeren staande lampen of buitenlantaarns op maat laten maken.

Smeedijzeren staande lampen

Een smeedijzeren lamp voor iedere tuin of ieder interieur

Smeedijzeren staande lampen staan prachtig in een industrieel interieur dat nu zeer populair is. Heeft u een landelijk en sober interieur? Dan zal een smeedijzeren lantaarn of hanglamp ook zeker niet misstaan. De mogelijkheden voor de smeedijzeren lantaarns zijn eindeloos. Wilt u bijvoorbeeld uw prachtige terras verrijken? Wenst u licht te brengen op uw grasveld? Of wilt u de lantaarns langs uw oprit laten plaatsen? Laat het ons weten. De smeedijzeren staande lampen zijn een ideale manier om meer sfeer en warmte in uw tuin te brengen. Plaats deze bijvoorbeeld naast een houten bankje om een romantische hoekje te creëren in uw tuin. Wilt u graag lantaarns die precies aansluiten bij de rest van uw tuin en interieur? Dan maken wij graag smeedijzeren staande lampen op maat.

De plaatsing en het onderhoud van uw staande lampen

Heeft u een ontwerp gekozen en laten realiseren door onze vakmensen? En heeft u de juiste plek gevonden voor uw prachtige lantaarn? Dan is het belangrijk dat u deze op de juiste manier monteert of plaatst. Bent u zelf enigszins handig? Dan kunt u dit uiteraard zelf uitvoeren. Wilt u de zekerheid dat alles op de juiste plek blijft staan of hangen? Dan is het verstandig om hier een professional voor in te schakelen. Zij weten precies hoe zij op de juiste manier uw lantaarn of hallamp moeten ophangen of uw staande lamp moeten plaatsen. U hoeft dan niet bij ieder zuchtje wind bang te zijn dat uw unieke lamp uit de muur of grond wordt getrokken. Wanneer u dit wenst, kunnen wij ook de juiste professional voor u vinden om deze klus uit te voeren.

Hoe smeedijzer wordt gemaakt

Maar hoe gaat het verder wanneer uw lantaarn geplaatst is? Door de uitstekende kwaliteit van het smeedijzerwerk hoeft u vrijwel geen onderhoud te verrichten aan de lantaarn. Wij maken namelijk gebruik van ‘modern’ smeedijzer. ‘Modern’ smeedijzer wordt na het smeden voorzien van een zinklaag en poedercoating. Dit zorgt ervoor dat uw lantaarn beschermd is tegen weersinvloeden en niet gevoelig is voor corrosie. Het enige onderhoud dat u moet uitvoeren aan uw lantaarn, is dat u af en toe een doekje moet halen over uw lamp. Zo kunt u op een eenvoudige manier uw lantaarn ontdoen van stof, aanslag of spinnenwebben. Onze smeedijzeren staande lampen zijn dus niet alleen prachtig om te zien, maar ook heel gemakkelijk in onderhoud! Kom daarom vandaag nog bij ons langs om uw smeedijzeren staande lampen te laten maken door onze vakmensen.

Bezoek ons atelier voor meer informatie

Al onze lantaarns worden gemaakt van smeedijzer. Om een smeedijzeren lamp te maken, wordt ijzer verhit in een vuur van steenkolen. Het ijzer wordt dan tot de gewenste vorm gebogen en gehamerd. Door dit proces krijgt het ijzer een veel betere treksterkte dan bijvoorbeeld gietijzer. Alle lantaarns worden met de hand gemaakt. Wij creëren op deze manier een uniek stuk. Wilt u bijvoorbeeld bijzondere details toevoegen aan uw lamp? Bij ons is het allemaal mogelijk. Bespreek uw persoonlijke wensen in ons atelier met de vakman. Ons atelier is elke doordeweekse dag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Op zaterdag kunt u ons tussen 10.00 uur en 17.00 uur bezoeken. Op zondag zijn we gesloten. Uiteraard is het ook mogelijkheid om ons atelier buiten deze vaste openingstijden te bezoeken, op afspraak.

Laat ons uw smeedijzeren staande lampen op maat maken

Wilt u ook uw woning of tuin verrijken met prachtige smeedijzeren staande lampen? Neem dan contact op met Artisans. Wij kunnen unieke smeedijzeren staande lampen voor u maken. Wat zijn uw wensen? Geef ze aan ons door en wij zullen een prachtig ontwerp voor u maken. Natuurlijk kunt u ook een lantaarn uit onze collectie kiezen. Bel voor meer informatie of een afspraak naar 035-6946870, stuur een e-mail naar info@artisans.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij willen dan graag smeedijzeren staande lampen op maat voor u maken.

Neem contact met ons op!