20 Jaar Garantie

Gratis Verzending

Handgemaakt in Nederland

Maatwerk Mogelijk

20 Jaar Garantie
Gratis Verzending
Handgemaakt in Nederland
Maatwerk mogelijk

SMEEDIJZEREN HANGLAMP

Kies voor een mooie smeedijzeren hanglamp

Zoekt u een bedrijf waar u een mooie smeedijzeren hanglamp kunt laten maken? Dan bent u bij Artisans aan het juiste adres. Ons bedrijf is al meer dan 45 jaar geleden opgericht en sindsdien zijn wij een begrip in heel Nederland. Mensen schakelen ons in om een unieke smeedijzeren hanglamp te laten maken. Wanneer u ons inschakelt, kunt u rekenen op echt vakmanschap en een zware kwaliteit. Zoekt u bijvoorbeeld een prachtige klassieke buitenlamp op maat? Wilt u uw tuin verrijken met een bijzondere, moderne staande lamp? Of bent u op zoek naar een grote, smeedijzeren hallamp? Wij van Artisans willen het graag voor u maken. Neem vandaag nog contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. Wij geven u dan direct meer informatie over de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken met onze vakmensen. Wij nodigen u dan uit in ons atelier om de mogelijkheden te ontdekken. Wij kunnen dan ook direct aan de slag gaan met een eerste ontwerp van uw gewenste smeedijzeren hanglamp.

Kom meer te weten over Artisans

Door de jaren heen zijn steeds meer mensen in Nederland bekend geraakt met onze kwaliteit en ons vakmanschap. Bent u op zoek naar lampen van smeedijzer met een zware kwaliteit? Dan moet u bij Artisans zijn. Wij maken niet alleen prachtige smeedijzeren hanglampen en lantaarns, maar u kunt ons ook inschakelen voor maatwerk gordijnroedes, trapleuningen, kapstokken en tafelonderstellen. Wanneer wij voor u aan de slag gaan, wordt ieder element tot in detail uitgewerkt. Het uiterlijk van uw lantaarn is compleet custom made. Ga bijvoorbeeld voor een lantaarn aan de wand, met een muurarm, op een voetje, op een paal of aan een ketting. Wat uw wensen ook zijn, wij willen het voor u verwezenlijken. U kunt rekenen op echt vakwerk dat volledig volgens de beste tradities wordt uitgevoerd. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Lees dan verder of bezoek ons atelier.

Uw smeedijzeren hanglamp helemaal op maat

Wat maakt de werkwijze van Artisans zo bijzonder ten opzichte van andere bedrijven? Artisans is een uniek bedrijf omdat alle producten beneden in ons atelier met de hand worden gemaakt. Omdat het handwerk is, kan ieder product volledig naar de wensen van de klant worden uitgevoerd. Wanneer wij aan de slag gaan voor u, willen wij eerst meer te weten komen over uw ideeën. Wat zijn uw plannen voor het unieke stuk smeedijzerwerk? Wilt u bijvoorbeeld een prachtige smeedijzeren hanglamp? Wilt u gezelligheid in uw tuin brengen met een mooie staande lamp? Of kiest u voor een buitenlantaarn die uw terras optimaal verlicht? Dan gaan wij graag het gesprek met u aan om uw ideeën te vertalen naar een passend ontwerp. Vervolgens leggen wij het ontwerp aan u voor. Eventuele aanpassingen kunnen dan nog worden uitgevoerd. Gaat u na dit gesprek akkoord met het ontwerp? Dan gaan wij in ons atelier aan de slag met het realiseren van uw smeedijzeren hanglamp of buitenlantaarn.

Hanglamp Veranda
Smeedijzeren Hanglamp

Bekijk ons assortiment smeedijzeren lantaarns

Heeft u al voor ogen hoe uw ideale lamp eruit moet zien? Of bent u nog zoekende en heeft u behoefte aan meer inspiratie? Dan kunt u ook altijd onze vaste collectie met smeedijzeren lantaarns bekijken. Wanneer u een lamp vindt die u aanspreekt, kunt u contact met ons opnemen en de lamp direct bestellen. De lampen die u in onze vaste collectie vindt, hebben standaard maten die bij de meeste huizen prima passen. Ga bijvoorbeeld voor een mooie klassieke hanglamp of een moderne staande lamp. Wilt u een lantaarn die geen standaard maat heeft? Of kunt u in onze collectie geen lamp vinden die volledig aan uw wensen voldoet? Dan neemt u gewoon contact met ons op voor een smeedijzeren hanglamp op maat. Geef uw wensen aan ons door en wij creëren de lamp die u wenst.

Een lantaarn in iedere stijl

Wanneer u mensen vraagt hoe zij een smeedijzeren lantaarn voorstellen, zullen veel mensen denken aan de klassieke straatlantaarns die men vindt in een stad als Parijs of een andere oude stad in Europa. Deze straatlantaarns zijn uitgevoerd met veel krullen of bijvoorbeeld een klassieke Franse lelie. Maar lantaarns zijn in veel meer stijlen te realiseren. Wij hebben onze smeedijzeren lantaarns onderverdeeld categorieën:

 

Ga bijvoorbeeld voor klassieke lantaarns. Deze lantaarns voldoen inderdaad aan de verwachtingen van klassieke straatlantaarns zoals deze te vinden zijn in Parijs of Londen. De lantaarns zijn uitgevoerd met sierlijke krullen en mooie gebogen elementen. De ronde en sierlijke elementen geven de lantaarns een romantische en chique uitstraling. Deze lantaarns worden vaak verkocht in klassieke kleuren zoals monumentengroen en zwart. Deze lantaarns zullen in veel interieurs een hele mooie toevoeging zijn. Of het nu een klassiek en sober interieur is of juist een modern interieur. De lantaarns kunnen complimenteren met het interieur of juist een bijzondere eyecatcher zijn. Naast de klassieke lampen vindt u bij ons ook strakke lantaarns. Deze lantaarns hebben niet de sierlijke krullen en elementen, maar zijn strak van vorm. Ondanks hun strakke en rechte vormen, brengen zij toch heel veel sfeer in uw interieur of tuin. Ten slotte maken wij ook moderne lantaarns. Net als de strakke lantaarns zijn zij vrij strak van vorm, maar ogen zij nog steeds heel sfeervol. Wilt u meer te weten komen over de lampen in onze vaste collectie? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op. Heeft u liever een lantaarn die volledig naar uw inzicht is gemaakt? Dan kunt u altijd een afspraak maken voor een smeedijzeren hanglamp of lantaarn op maat.

Smeedijzeren Hanglamp

Een smeedijzeren hanglamp voor ieder interieur

Heeft u een industrieel interieur dat tegenwoordig heel populair is? Of houdt u van de rust van een landelijk en sober interieur? In beide interieurs zal een smeedijzeren hanglamp een prachtige toevoeging zijn. Ga voor stoer smeedijzerwerk of kies juist voor sierlijke krullen en een klassieke uitstraling. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat uw lantaarn helemaal naar uw wens wordt gemaakt. Waar wilt u de gekozen lantaarn of hanglamp precies plaatsen? In vrijwel iedere kamer of ieder stukje tuin kunt u een prachtige smeedijzeren lantaarn plaatsen. Het is bijvoorbeeld een prachtige verrijking van uw terras. Het kan een gezellig licht brengen op uw gazon. Of het zorgt voor een romantisch hoekje in uw tuin. Waar u de smeedijzeren lantaarn ook wilt plaatsen, het zal veel sfeer in uw tuin of interieur brengen.

Het plaatsen van uw lantaarn

Nadat u ons ontwerp voor uw droomlamp heeft goedgekeurd, kunnen wij aan de slag gaan om de lamp te realiseren. Wanneer u de lamp heeft, is het belangrijk dat u de lamp op de juiste manier monteert of plaatst. Wanneer u zelf enigszins handig bent, kunt u dit uiteraard zelf uitvoeren. Is dit niet het geval? Dan is het verstandig om een professionele klusjesman of een andere professional in te schakelen. Zij weten precies hoe zij op de juiste manier uw hanglamp moeten ophangen of uw staande lamp moeten plaatsen. U hoeft dan in de toekomst niet bang te zijn dat uw lamp bij ieder zuchtje wind uit de muur of grond wordt getrokken. Wanneer u dit wenst, kunnen wij ook de juiste professional voor u vinden om deze klus uit te voeren.

Hoe wij uw smeedijzeren hanglamp maken

Een groot voordeel van ons smeedijzerwerk is dat het vrijwel geen onderhoud behoeft. Dat komt door de uitstekende kwaliteit van het smeedijzer. Wij maken namelijk gebruik van ‘modern’ smeedijzer. ‘Modern’ smeedijzer wordt na het smeden voorzien van een zinklaag en poedercoating. Op deze manier is de lantaarn of hanglamp niet gevoelig voor corrosie en is het beschermd tegen weersinvloeden. Bij onze smeedijzeren lampen volstaat het om een keer in de zoveel tijd een doekje te halen over de lamp. Het is een eenvoudige manier om de lamp te ontdoen van stof, aanslag of spinnenwebben.

Hanglamp Overkapping
Smeedijzeren Hanglamp

Bezoek ons atelier voor een prachtig ontwerp

Hoe wordt een smeedijzeren hanglamp of lantaarn precies gemaakt? Om een smeedijzeren lamp te maken, verhitten wij ijzer in een vuur van steenkolen. Vervolgens wordt het gebogen en gehamerd in de juiste vorm. Door dit proces krijgt het ijzer een veel betere treksterkte dan bijvoorbeeld gietijzer. Op deze manier worden alle lantaarns met de hand gemaakt. Zo kunnen wij een uniek product voor u maken. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Onze vakman zal dan in ons atelier aan de slag gaan. Wilt u zelf ons atelier bezoeken? Ons atelier is elke doordeweekse dag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Op zaterdag kunt u ons tussen 10.00 uur en 17.00 uur bezoeken. Op zondag zijn we gesloten. Uiteraard is het ook mogelijk om op afspraak ons atelier buiten deze vaste openingstijden te bezoeken.

Neem contact op voor een smeedijzeren hanglamp op maat

Wenst u ook uw interieur te verrijken met een prachtige smeedijzeren hanglamp? Benader dan Artisans. Wij helpen u graag met het creëren van een unieke lamp van smeedijzer. Neem contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. Wij zullen dan direct aan de slag gaan met een prachtig ontwerp op maat. Heeft u liever een lantaarn uit onze vaste collectie? Bestel dan via 035-6946870, stuur een e-mail naar info@artisans.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan een prachtige smeedijzeren hanglamp op maat.

Neem contact met ons op!