20 Jaar Garantie

Gratis Verzending

Handgemaakt in Nederland

Maatwerk Mogelijk

20 Jaar Garantie
Gratis Verzending
Handgemaakt in Nederland
Maatwerk mogelijk

SMEEDIJZER TUINLANTAARN

Heeft u interesse in een smeedijzer tuinlantaarn?

Neem contact op met Artisans als u een smeedijzeren tuinlantaarn op maat wilt laten maken. Kies uw favoriete stijl, vorm en kleur uit, dan maken wij exact naar uw wens uw tuinlantaarn van smeedijzer. Wij kunnen u helpen aan een klassieke tuinlantaarn of een modern exemplaar. De klassieke variant is standaard zwart of monumentengroen gepoedercoat. Maar wist u dat er bij ons veel meer mogelijk is qua kleur? Kies bijvoorbeeld voor een strakke tuinlantaarn in een bijzondere kleur. Wij kunnen uw smeedijzeren tuinlantaarn met vrijwel alle RAL-kleuren poedercoaten. Heeft u al een voorkeur voor een kleur, stijl of maat? Geef direct aan ons door hoe uw ideale tuinlantaarn eruit ziet. In ons eigen atelier maken wij graag een unieke smeedijzeren tuinlantaarn op maat voor u.

Waarom kiezen voor Artisans?

Waarom het verstandig is ons in te schakelen voor het laten maken van uw gewenste tuinlantaarn van smeedijzer? Wij vervaardigen al meer dan 45 jaar zware smeedijzeren tuinlantaarns voor allerhande opdrachtgevers in heel Nederland. Zo hebben al veel bedrijven, particulieren en architecten ons gevonden voor deze klus. Wij verrijken graag elk exterieur met onze tuinlantaarns. Voor iedere plek hebben wij een geschikte lantaarnpaal. Wenst u uw gehele buitenwerk én binnenwerk op elkaar afgestemd te hebben? Kies dan naast onze tuinlantaarns ook voor onze bijpassende trapleuningen, gordijnroedes, kapstokken en tafelonderstellen op maat. Wat wij ook mogen maken voor u, wij leveren altijd vakwerk volgens de beste tradities. Dit vakmanschap herkent u ook in onze werkwijze. Bij ons staan uw persoonlijke wensen voorop. Ook geven wij u graag advies over uw mogelijkheden in afmeting, vormgeving en kleurkeuze. Kortom, breng een inspirerend bezoekje aan ons atelier.

Laat ons uw smeedijzeren tuinlantaarn op maat maken

De meeste bedrijven in tuinlantaarns bieden standaard exemplaren aan. Wij daarentegen zijn ook in te schakelen voor puur maatwerk. Wat wij willen doen, is uw ideeën, voorkeuren en ontwerpen vertalen in precies die unieke, prachtige smeedijzeren tuinlantaarn waar u naar op zoek was. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben wij kwaliteit, klantvriendelijkheid en een zeer goede service voorop staan. Geef uw wensen direct aan ons door. Pas als wij die volledig helder hebben, starten wij aan het ontwerp van uw tuinlantaarn van smeedijzer. Bent u tevreden met ons ontwerp? Dan zetten wij ons voor de volle 100% in om uw gewenste smeedijzeren tuinlantaarn op maat te maken. Dit doen we met de hand, in ons eigen atelier. Wij helpen u dus niet aan een fabrieksproduct, maar realiseren een uniek en ambachtelijk handwerk voor bij uw huis, bedrijf of ander pand!

Ontdek onze collectie in smeedijzeren tuinlantaarns

Naast ons aanbod in maatwerk, bieden we ook een aantrekkelijke standaard collectie aan smeedijzeren lantaarns. Deze collectie is zeer divers. Benieuwd of er ook voor uw tuin wat interessants tussen zit? Laat u direct inspireren op deze website. Staat uw ideale tuinlantaarn ertussen? Bekijk dan meteen wat uw mogelijkheden hiermee zijn. Zo bieden wij veel van onze tuinlantaarns aan in meerdere formaten. Het vierkante Hollandse, staande model op muurarm is bijvoorbeeld te verkrijgen in een afmeting van 48 cm hoog met een muurarm van 28 cm én in een afmeting van 70 cm hoog met een muurarm van 35 cm. Mag het u nog wat indrukwekkender? Ga dan voor het exemplaar van maar liefst 92 cm hoog, met een muurarm van 45 cm. Wenst u een lamp in een unieke afmeting? U kunt ons precies die smeedijzeren tuinlantaarn op maat laten maken, als u zorgvuldig doorgeeft wat uw wensen zijn.

Ontdek uw favoriete tuinlantaarn van smeedijzer

Ons assortiment aan smeedijzeren tuinlantaarns is eenvoudig onderverdeeld in 5 categorieën:

 

Kiest u voor een klassieke tuinlantaarn? Dan beschikt over een variant met sfeervolle krullen en gebogen elementen. Als iemand ons een klassieke smeedijzeren tuinlantaarn wilt laten maken, dan wordt vaak gekozen voor zwart of monumentengroen als kleur. Hoewel deze tuinlantaarns onder de categorie ‘klassiek’ vallen, kunnen ze ook prima geplaatst worden in een strakke, moderne tuin. Er ontstaat dan een speels en verrassend contrast. Wilt u uw tuin juist verfraaien met een wat modernere tuinlantaarn op maat? Dan is onze collectie vol moderne varianten zeer passend voor u. Deze lampen zijn strak, tijdloos, elegant en in vrijwel alle RAL-kleuren te poedercoaten. Wilt u ons liever nog iets strakkere smeedijzeren tuinlantaarns laten maken? Neem dan een kijkje in ons assortiment aan strakke tuinlantaarns. Deze ogen nog net wat strakker dan de moderne exemplaren en bevatten nog wat meer strakke lijnen. Kortom, laat u verrassen door onze collectie en kies uw favoriet!

Tuinlantaarn

Zet onze tuinlantaarn van smeedijzer op de juiste plek

Omdat wij onze tuinlantaarns van smeedijzer op maat maken, passen ze overal perfect. Wilt u ons een klassieke, moderne of strakke variant laten maken? Wij zorgen graag dat uw gewenste tuinlantaarn volledig tot zijn recht komt. Geef aan ons door waar u uw smeedijzeren tuinlantaarn wenst. Dan houden wij daar rekening mee tijdens het ontwerp ervan. Wenst u een grote, staande lantaarnpaal? Deze kan prima geplaatst worden op uw terras of naast uw oprit. Zoekt u naar een kleinere variant, voor op een hekpaal? Ook dan kunt u ons een exemplaar laten maken, dat naadloos aansluit bij uw (voor)tuin. Waar u ook voor kunt kiezen, is een hangende variant aan de muur. Leuk voor onder een luifel of naast de voordeur. Welke keuze u ook maakt, onze tuinlantaarns op maat van smeedijzer geven altijd een indrukwekkende, sfeervolle en luxe uitstraling. Geef nauwkeurig aan ons door wat uw wensen zijn, dan zorgen wij met u samen tot de perfecte oplossing te komen.

Houd uw smeedijzeren tuinlantaarn in perfecte staat

Heeft u ons uw gewenste smeedijzeren tuinlantaarn laten maken? Dan is het belangrijk dat u deze tuinlantaarn van smeedijzer correct monteert of plaatst. Dit kunt u eventueel zelf doen, als u redelijk handig bent. Wilt u zeker weten dat de klus volledig goed gebeurt? Ga dan op zoek naar een specialist in het plaatsen van smeedijzeren tuinlantaarns. Wat het onderhoud daarna betreft? Daar hoeft u zich niet druk om te maken. Wij maken onze tuinlantaarns op maat namelijk van ‘modern’ smeedijzer. Dit betekent dat dit materiaal na het smeden voorzien is van een zinklaag en poedercoating. Uw tuinlantaarn is daardoor goed beschermd tegen weersinvloeden en niet gevoelig voor corrosie. Het enige dat u hoeft te doen aan onderhoud, is uw tuinlantaarn van smeedijzer af en toe af te nemen met een doekje. Hiermee haalt u eventueel stof, spinnenwebben of aanslag weg. U ziet, ons een smeedijzeren tuinlantaarn laten maken, is een zeer gebruiksvriendelijk besluit!

Dit wilt u weten over smeedijzer

Wij maken al onze maatwerk tuinlantaarns van smeedijzer. Dit sfeervolle doch sterke materiaal wordt gemaakt door ijzer te smeden. Smeden gebeurt als volgt: ijzer wordt in het vuur van steenkolen verhit. Doordat het hierdoor wat zachter wordt, kan het in de gewenste vorm op maat gebogen en gehamerd worden. Dit proces geeft het materiaal bovendien een veel betere treksterkte dan bijvoorbeeld gietijzer. Deze ambachtelijke methode wordt daarom ook gebruikt om staal mee te maken. De smeedijzeren tuinlantaarns die wij maken, worden ambachtelijk met de hand vervaardigd. Dus heeft u interesse in een unieke tuinlantaarn van smeedijzer? Die u volgens ambachtelijk vakwerk en volledig naar uw wensen heeft laten maken? Neem dan een kijkje op onze website. Zoek naar de variant die het meest aansluit bij uw ideale tuinlantaarn van smeedijzer en laat ons deze bewerken tot uw unieke exemplaar.

Kom langs in onze showroom

Bezoek onze showroom, zodat u persoonlijk uw wensen aan ons door kunt geven. Op elke doordeweekse dag is ons atelier van 8.00 uur tot 17.00 uur geopend. Op vrijdag tot 15.00, Op zaterdag kunt u een bezoekje aan ons brengen tussen 10.00 uur en 17.00 uur. We zijn gesloten op zondag. Maar op afspraak maken we ook graag een afspraak met u buiten onze vaste openingstijden. Wij heten u van harte welkom in ons atelier vol tuinlantaarns van smeedijzer. Laat ons u daar voorzien van passend advies en vrijblijvende inspiratie. Wilt u meer weten over hoe smeedijzer wordt gemaakt? Wenst u een kijkje te nemen in onze collectie tuinlantaarns? Of heeft u al een compleet ontwerp voor uw smeedijzeren tuinlantaarn klaarliggen om aan ons over te dragen? Wat wij ook voor u mogen betekenen, wij zien u graag tegemoet in ons atelier. Breng direct een bezoekje aan ons of neem contact met ons op via onze contactgegevens.

Laat ons uw gewenste smeedijzeren tuinlantaarn op maat maken

Wilt u door ons een unieke smeedijzeren tuinlantaarn op maat laten maken? Maak dan een afspraak. U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel klassieke, strakke als moderne tuinlantaarns. Laat ons weten of u een klassieke tuinlantaarn voor op een poot, een moderne tuinlantaarn voor aan de muur of een compleet andere tuinlantaarn van smeedijzer wenst. Geef uw wensen alvast aan ons door, door te bellen naar 035-6946870, te mailen naar info@artisans.nl of laat uw vraag of verzoek en gegevens achter op ons online contactformulier. U kunt ons precies die smeedijzeren tuinlantaarn op maat laten maken, die volledig aan al uw wensen voldoet.

Neem contact met ons op!