20 Jaar Garantie

Gratis Verzending

Handgemaakt in Nederland

Maatwerk Mogelijk

20 Jaar Garantie
Gratis Verzending
Handgemaakt in Nederland
Maatwerk mogelijk

SMEEDIJZER LANTAARN

Kies voor een mooie smeedijzer lantaarn

Wilt u een smeedijzeren lantaarn op maat laten maken? Neem dan contact op met Artisans. Wij maken uw lantaarn van smeedijzer volledig naar uw wens. Bent u op zoek naar een klassieke gepoedercoate lantaarn in de kleur zwart of monumentengroen? Of heeft u juist interesse in een wat opvallender type lamp? Wij kunnen onze lantaarns in vrijwel alle RAL-kleuren poedercoaten. Ook zijn er vele verschillende maten en stijlen mogelijk. Kortom, laat ons direct weten hoe uw ideale lantaarn eruit moet komen te zien. Dan gaan wij voor u een unieke lantaarn van smeedijzer op maat maken in ons eigen atelier.

Ontdek meer over Artisans

Wilt u een smeedijzeren lantaarn op maat laten maken? Neem dan contact op met Artisans. Wij maken uw lantaarn van smeedijzer volledig naar uw wens. Bent u op zoek naar een klassieke gepoedercoate lantaarn in de kleur zwart of monumentengroen? Of heeft u juist interesse in een wat opvallender type lamp? Wij kunnen onze lantaarns in vrijwel alle RAL-kleuren poedercoaten. Ook zijn er vele verschillende maten en stijlen mogelijk. Kortom, laat ons direct weten hoe uw ideale lantaarn eruit moet komen te zien. Dan gaan wij voor u een unieke lantaarn van smeedijzer op maat maken in ons eigen atelier.

Laat ons uw smeedijzeren lantaarn op maat maken

Wat onze aanpak onderscheidt van andere bedrijven in smeedijzeren lantaarns, is dat wij puur maatwerk leveren. Ons uitgangspunt is alle ideeën en ontwerpen van particulieren, bedrijven en architecten vertalen in prachtige, unieke resultaten. Omdat wij kwaliteit, klantvriendelijkheid en een zeer goede service voorop hebben staan, lukt dit ons elke keer weer. Zo beginnen wij pas aan het creëren van uw gewenste lantaarn van smeedijzer, als wij al uw wensen helemaal helder hebben. Wij stellen aan de hand daarvan een ontwerp op en bespreken dit met u. Gaat u akkoord met dit ontwerp? Dan gaan wij aan de slag met uw smeedijzeren lantaarn. In ons eigen, complete atelier maken wij deze volledig op maat, met de hand. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u geen fabrieksproduct in uw huis, bedrijf of ander pand haalt!

Ontdek ons assortiment in smeedijzeren lantaarns

Hoewel wij bekend staan om ons maatwerk, beschikken we uiteraard ook over een verrassende en diverse collectie aan smeedijzeren lantaarns. Kijk alvast even rond in ons online assortiment ter inspiratie. Wellicht ziet u direct die lantaarn van smeedijzer staan waar u naar op zoek bent. Veel lantaarns die u op deze website ziet staan, kunnen we standaard in meerdere formaten aanbieden. Neem bijvoorbeeld het vierkante Hollandse, staande model op muurarm. Deze is te verkrijgen in 48 cm hoog met een muurarm van 28 cm, maar ook in een afmeting van 70 cm hoog met een muurarm van 35 cm. Of kies voor de meest indrukwekkende variant van 92 cm hoog, met een muurarm van maar liefst 45 cm! Staat uw gewenste afmeting niet tussen onze standaard lijst opties? Geen probleem! Geef gerust aan ons door hoe wij uw smeedijzeren lantaarn op maat mogen maken.

Naar wat voor een lantaarn van smeedijzer bent u op zoek?

Wij hebben voor uw gemak ons aanbod in smeedijzeren lantaarns onderverdeeld in 5 categorieën:

 

De klassieke lantaarns zijn te herkennen aan hun romantische uitstraling. Denk aan krullen en sfeervol gebogen elementen. Zeker deze lantaarns mogen wij vaak maken in de klassieke kleuren: zwart of monumentengroen. Dat wij deze lantaarns de naam ‘klassiek’ geven, betekent echter niet dat ze zouden misstaan in een modern of strak interieur. Juist het contrast in stijl kan een fris en speelt accent geven. Wilt u ons liever een moderne lantaarn op maat laten maken? Dan bent u wellicht een liefhebber van strakke lijnen. Bespreek met ons uw wensen aangaande de kleur van uw lantaarn. Er is immers veel meer mogelijk dan zwart en groen! Tot slot zijn er onze strakke, smeedijzeren lantaarns. Deze bevatten nog meer rechte lijnen dan de moderne varianten. Neem gerust een kijkje in onze diverse collectie en ontdek uw favoriet!

Smeedijzer Lantaarn

Plaats onze lantaarn van smeedijzer op uw gewenste locatie

Wat onze lantaarns van smeedijzer zo prettig maakt, is dat ze werkelijk overal optimaal tot hun recht komen. Of u nou kiest voor een klassieke, moderne of strakke variant, omdat wij onze lantaarns op maat maken, past deze altijd perfect. Waar wenst u uw gewenste smeedijzeren lantaarn te hebben staan? Op een hekpaal bijvoorbeeld? Hiermee verfraait u uw entree enorm. Het geeft uw oprit of eigen weg ongekend cachet. Wenst u uw lantaarn van smeedijzer als grote staande tuinlantaarn te plaatsen in uw tuin, op uw terras of naast uw huis? Ook dit geeft een zeer sfeervolle, klassieke uitstraling. Wat u ook kunt doen, is uw maatwerk lantaarns onder luifels bevestigen. Zo creëert u op een eenvoudige doch sfeervolle manier een mooie hoeveelheid licht in die overdekte, intieme hoekjes. Een andere mogelijkheid is kiezen voor een hallamp van smeedijzer op maat. Ga in overleg met ons zodat we samen tot de perfecte oplossing komen.

Zo houdt u uw smeedijzeren lantaarn in optimale staat

Zijn we gezamenlijk tot het ideale ontwerp van uw smeedijzeren lantaarn gekomen? En heeft u deze ons precies volgens uw wensen op maat laten maken? Dan is het belangrijk dat uw lantaarn van smeedijzer correct gemonteerd of geplaatst wordt. Bent u zelf redelijk handig? Dan kunt u deze klus eenvoudig zelfstandig voltooien. Draagt u het installeren van uw lantaarn toch liever over aan een professional? Dan helpen wij u desgewenst in uw zoektocht naar een geschikte partner hiervoor. Omdat ons smeedijzer van zeer hoge kwaliteit is, hoeft u vrijwel geen onderhoud aan uw lantaarn te verrichten. Wij werken namelijk met ‘modern’ smeedijzer. Dit is na het smeden voorzien van een zinklaag en poedercoating. Hierdoor is uw lantaarn niet gevoelig voor corrosie en goed beschermd tegen weersinvloeden. Roest krijgt dus geen kans. Het enige onderhoud dat van u verwacht wordt, is uw lampen af en toe afnemen met een doekje. Hiermee worden ze ontdaan van stof, aanslag en eventuele spinnenwebben. Kortom, ons inschakelen om een lantaarn van smeedijzer te laten maken, is een hele verstandige en comfortabele keus!

Kom meer te weten over smeedijzer

Al onze maatwerk lantaarns worden gemaakt van smeedijzer. Wij wijzen u graag op het vervaardigen en de voordelen hiervan. Smeedijzer is logischerwijs het eindproduct van ijzer dat gesmeed wordt. In het vuur van steenkolen wordt het ijzer verhit. Daarna wordt het tot de gewenste vorm gebogen en gehamerd. Dankzij dit proces krijgt het materiaal een veel betere treksterkte dan bijvoorbeeld gietijzer. Daarom wordt deze ambachtelijke methode ook toegepast om staal te maken. Wij maken al onze lantaarns op maat met de hand. Dit betekent dat ook uw gewenste smeedijzeren lantaarn ambachtelijk vervaardigd handwerk is. Het is niet alleen daardoor dat u straks over een uniek exemplaar beschikt. U kunt onze standaard lantaarns namelijk ook tot in detail aanpassen naar uw eigen wensen. Heeft u op deze website een variant zien staan die in de buurt komt van uw ideale lantaarn van smeedijzer? Laat ons dan weten hoe u deze aan wilt passen tot uw gewenste variant.

Breng een bezoekje aan onze showroom

Wilt u persoonlijk met ons uw wensen bespreken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom. Ons atelier is elke doordeweekse dag van 10.00 uur tot 17.00 uur open, op vrijdag tot 15.00. Op zaterdag kunt u tussen 9.00 uur en 17.00 uur een bezoekje aan ons brengen. Op zondag zijn we gesloten. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid ons atelier buiten deze vaste openingstijden te bezoeken, op afspraak. Wij staan dan graag voor u klaar om te adviseren en te inspireren op het gebied van lantaarns van smeedijzer. Heeft u vragen over het productieproces van smeedijzer? Bent u benieuwd naar ons assortiment aan lantaarns? Of wilt u ontdekken welke mogelijkheden u heeft als het gaat om het ontwerpen van uw smeedijzeren lantaarn? Wat uw vraag of verzoek ook is, wij heten u van harte welkom in ons atelier. Heeft u nu alvast wat vragen waar u een antwoord op wenst? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Neem contact met ons op!