20 Jaar Garantie

Gratis Verzending

Handgemaakt in Nederland

Maatwerk Mogelijk

20 Jaar Garantie
Gratis Verzending
Handgemaakt in Nederland
Maatwerk mogelijk

SMEEDIJZER BUITENLAMP

Schakel ons in voor een mooie buitenlamp van smeedijzer

Neem contact op met Artisans als u een buitenlamp van smeedijzer op maat wilt laten maken. Wat zijn uw wensen qua stijl, vorm en kleur? Geef het aan ons door, zodat wij precies die smeedijzeren buitenlamp voor u kunnen maken. Wij maken klassieke maar ook moderne buitenlampen. Deze kunnen we traditioneel voor u poedercoaten in zwart of monumentengroen, maar ook vele andere RAL-kleuren zijn mogelijk. Wenst u nog wat geïnspireerd te worden in alle mogelijkheden in kleur, afmeting of stijl? Neem dan een kijkje in onze ruime online collectie. Ziet u daar een buitenlamp van smeedijzer staan die met enkele aanpassingen uw ideale buitenlamp kan worden? Maak dan een afspraak met ons om uw wensen te bespreken. Wij zijn uw professionele partner als u een buitenlamp van smeedijzer op maat wilt laten maken.

Kom meer te weten over Artisans

Ons een unieke buitenlamp van smeedijzer laten maken, is om meerdere redenen een slim besluit. Wij zijn namelijk al meer dan 45 jaar actief in het op maat maken van smeedijzeren buitenlampen. Deze diensten bieden wij aan aan diverse opdrachtgevers, waaronder architecten, bedrijven en particulieren. Doordat wij elke buitenlamp uniek en volledig op maat maken, kunnen we voor aan elk pand, voor in elke tuin en voor op elke buitenplaats een passende buitenlamp van smeedijzer maken. En dat is nog niet alles. Zo kunt u ons ook meteen bijpassende smeedijzeren elementen voor uw interieur op maat laten maken. Denk aan een kapstok, trapleuningen, gordijnroedes en tafelonderstellen. Wat wij ook mogen maken voor u, wij doen dit volgens de beste tradities. Dit vakmanschap ziet u ook terug in onze werkwijze. Zo luisteren wij aandachtig naar uw wensen en geven wij u graag advies op het gebied van design, kleurkeuze en afmetingen.

Laat ons uw smeedijzeren buitenlamp op maat maken

Andere bedrijven die buitenlampen aanbieden, beschikken vaak alleen maar over een standaard collectie. Ons kunt u daarentegen ook buitenlampen op maat laten maken. Laat ons vandaag nog uw ideeën weten. Dan zorgen wij ervoor dat we een buitenlamp van smeedijzer realiseren die volledig aan uw wensen voldoet. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben wij drie kernwaarden altijd centraal staan: hoogstaande kwaliteit, bewezen klantvriendelijkheid en goede service. En uw wensen uiteraard! Geef uitvoerig aan ons door hoe uw ideale buitenlamp van smeedijzer eruit ziet. Zodra wij besproken hebben wat u ons wilt laten maken, starten wij met de realisatie van uw smeedijzeren buitenlamp. Dit gebeurt in ons eigen atelier. Wij maken uw gewenste smeedijzeren buitenlamp volledig op maat, met de hand. Kortom, wilt u ons ook een ambachtelijk handwerk laten maken? Vergeet dan al die fabrieksproducten en ga voor ons vakmanschap!

Ontdek ons aanbod in buitenlampen van smeedijzer

Wij begrijpen dat het best lastig kan zijn uit het niets aan te geven hoe uw ideale buitenlamp van smeedijzer eruit moet komen te zien. Daarom geven wij u graag een impressie van wat u ons kunt laten maken. In onze standaard collectie vindt u diverse smeedijzeren buitenlampen. Zo krijgt u direct een idee van waar uw voorkeuren liggen en wat uw mogelijkheden zijn. Kies de lamp uit die het meest aansluit bij uw wensen. Laat ons vervolgens weten wat u er eventueel aan aangepast wilt hebben. Een andere kleur? Een andere maat? Of een compleet ander design? Alles is mogelijk. Veel buitenlampen van smeedijzer bieden wij al in verschillende varianten aan. Zo is bijvoorbeeld onze standaard vierkante Hollandse, staande buitenlamp op muurarm te verkrijgen in een afmeting van 48 cm hoog, 62 cm hoog, 70 cm hoog en zelfs van 92 cm hoog. Maar ook als u een afwijkende afmeting wenst, kunt u ons precies die smeedijzeren buitenlamp op maat laten maken!

Ontdek uw favoriete buitenlamp van smeedijzer

Ons assortiment aan smeedijzeren buitenlampen is eenvoudig onderverdeeld in 5 categorieën:

 

Elke categorie heeft zijn eigen typische kenmerken. Bij de klassieke buitenlampen zijn dat de gebogen elementen en sfeervolle krullen. Wilt u een klassieke smeedijzeren buitenlamp laten maken? Dan kunt u deze natuurlijk laten poedercoaten in klassiek zwart of monumentengroen. Maar ook andere RAL-kleuren zijn mogelijk. Dat is grote voordeel van dat wij buitenlampen op maat maken. Een ander kenmerk van een klassieke buitenlamp is dat deze zorgt voor een chique en romantische uitstraling. Gaat uw voorkeur uit naar modern design? Bekijk dan ons aanbod van moderne buitenlampen op maat. In plaats van gebogen lijnen zijn deze lampen voorzien van strakke lijnen. Dit zorgt voor een zeer stijlvolle en elegante uitstraling. Wenst u nog een stapje verder te gaan? Kies dan voor een strakke buitenlamp van smeedijzer. Deze bevat nog wat meer strakke lijnen en oogt daardoor erg indrukwekkend. En, bent u er al uit welk soort buitenlamp u op maat wilt laten maken?

SMEEDIJZER BUITENLAMP

Plaats onze buitenlamp van smeedijzer op de juiste plek

Of u nou op zoek bent naar een lantaarn voor in uw tuin, aan uw pand, bij uw terras of naast uw oprit, een buitenlamp van smeedijzer op maat laten maken is altijd een verstandig plan. Onze klassieke, moderne en strakke buitenlampen komen namelijk overal optimaal tot hun recht. Daarnaast bieden wij een dusdanige ruime collectie aan smeedijzeren buitenlampen aan, dat wij voor elke plek een geschikte variant hebben. Bent u op zoek naar een grote staande buitenlamp op een poot? Of wenst u juist een kleinere variant voor op een hekpaal? Wij realiseren ook exemplaren voor aan de muur; hangend, staand of aan een ketting. Neem ook een kijkje tussen onze indrukwekkende hallampen. Kortom, laat ons alvast weten waar u een buitenlamp van smeedijzer op maat voor wilt laten maken. Is het uw tuin, terras, oprit of andere buitenplaats? Wij maken hiervoor graag de perfect passende buitenlamp.

Zo houdt u uw smeedijzeren buitenlamp in perfecte staat

Weet u al wat voor een smeedijzeren buitenlamp u wilt laten maken? En waar u deze geplaatst of gemonteerd wenst te hebben? Bepaal dan wie uw lamp straks mag installeren. Wilt u dit zelf doen? Vraag ons dan eventueel om tips en aandachtspunten voor de plaatsing ervan. Wat u uiteraard ook kunt doen, is een specialist inschakelen voor het plaatsen van uw buitenlamp van smeedijzer. Dan weet u zeker dat dit vakkundig gebeurt. Wat het onderhoud aan uw smeedijzeren buitenlamp betreft: dit is uiterst eenvoudig. Omdat wij onze buitenlampen namelijk laten maken van ‘modern’ smeedijzer, zijn onze lampen ongevoelig voor corrosie en goed bestand tegen weersinvloeden. Dit komt omdat we na het smeden het smeedijzer direct voorzien van een poedercoating en zinklaag. Het enige onderhoud dat voor u overblijft? Verwijder eventuele spinnenwebben, stof en aanslag zo nu en dan met een doekje van een buitenlamp van smeedijzer. Kortom, wanneer kiest u ervoor ons een onderhoudsvrije smeedijzeren buitenlamp te laten maken op maat?

Dit wilt u weten over smeedijzer

Waarom wij onze buitenlampen van smeedijzer maken? Dat doen wij, omdat dit materiaal zeer sfeervol én sterk is. Smeedijzer ontstaat door ijzer te smeden in het hete vuur van steenkolen. Doordat het ijzer in zeer hoge temperaturen verwarmd wordt, wordt het zachter. Hierdoor kan het in de gewenste vorm gehamerd en gebogen worden. Op die manier kunnen wij buitenlampen op maat maken. Door ijzer te verwarmen, buigen en te beslaan met hamers, versterkt de treksterkte ervan. Met een stevige en duurzame buitenlamp van smeedijzer als resultaat. Wilt u ons ook een smeedijzeren buitenlamp op ambachtelijke wijze laten maken? Bekijk alvast ons standaard aanbod en bedenk hoe uw ideale maatwerk buitenlamp eruit moet komen te zien. Geef uw wensen aan ons door, dan gaan wij aan de slag met uw ideale buitenlamp van smeedijzer.

Laat u inspireren in onze showroom

Breng een bezoekje aan onze showroom om al uw wensen uitvoerig met ons te bespreken. Bovendien kunt u zich direct volop laten inspireren in ons atelier. Doordeweeks hanteren wij openingstijden van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. U heeft wel de mogelijkheid buiten onze standaard openingstijden op afspraak bij ons langs te komen. Weet u al precies wat voor een buitenlamp van smeedijzer u wenst? Of wenst u nog vrijblijvend geïnspireerd en geadviseerd worden? Breng zeker in dat laatste geval een bezoekje aan ons atelier. Hier kunt ons ook meteen vragen stellen over het productieproces van smeedijzer, onze standaard collectie buitenlampen bekijken en ontdekken wat er zoal mogelijk is qua design, kleur en afmetingen. Kortom, kom langs als u ons een smeedijzeren buitenlamp op maat wilt laten maken.

Welke smeedijzeren buitenlamp wilt u ons op maat laten maken?

U ziet, u heeft uw specialist gevonden die u uw gewenste buitenlamp van smeedijzer op maat kunt laten maken. Weet u al of u voor een klassieke, moderne of strakke buitenlamp gaat? En wordt het een sfeervolle lamp voor aan de muur? Of heeft u behoefte aan een indrukwekkende buitenlamp van smeedijzer op een poot? Wij ontvangen graag uw wensen. U kunt ons telefonisch bereiken via 035-6946870, stuur een mail naar info@artisans.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Al uw wensen vertalen wij graag in precies die smeedijzeren buitenlamp die u al jaren op maat wilt laten maken!

Neem contact met ons op!