20 Jaar Garantie

Gratis Verzending

Handgemaakt in Nederland

Maatwerk Mogelijk

20 Jaar Garantie
Gratis Verzending
Handgemaakt in Nederland
Maatwerk mogelijk

SMEEDIJZER LANTAARN

Schakel ons in voor uw gewenste buitenlantaarn van smeedijzer

Benader Artisans als u een buitenlantaarn van smeedijzer op maat wilt laten maken. Er is van alles mogelijk qua stijl, vorm en kleur. Laat ons uw wensen weten, zodat wij uw ideale buitenlantaarn van smeedijzer kunnen maken. Kiest u voor een klassieke of juist een moderne variant? Een klassieke buitenlantaarn poedercoaten we standaard in zwart of monumentengroen. Maar u mag ook een andere kleur kiezen. Wij kunnen uw gewenste buitenlantaarn van smeedijzer namelijk op maat poedercoaten, in vrijwel elke RAL-kleur! Heeft u al een bepaalde kleur, stijl of afmeting in gedachten voor uw buitenlantaarn? Geef dit dan aan ons door. Of laat u inspireren op deze website of breng een bezoekje aan ons eigen atelier. Schakel ons in als u een buitenlantaarn van smeedijzer op maat wilt laten maken.

Kies om deze redenen voor Artisans

Wij wijzen u graag op de redenen waarom het verstandig is ons in te schakelen voor het laten maken van een buitenlantaarn van smeedijzer. Ten eerste doen wij dit al meer dan 45 jaar. Wij maken smeedijzeren buitenlantaarns voor zeer veel verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Denk aan bedrijven en particulieren, maar ook aan architecten. Een ander groot voordeel, is dat wij onze buitenlantaarns op maat maken. Dit maakt het ons mogelijk elke tuin, oprit, terras of buitenplaats te verrijken met lantaarns. Een derde reden om ons in te schakelen, is dat u ons ook meteen bijpassende elementen voor uw interieur op maat kunt laten maken. Zo maken wij naast buitenlantaarns ook kapstokken, trapleuningen, gordijnroedes en tafelonderstellen. Tot slot werken wij volgens de beste tradities. Hierdoor levert wij altijd vakwerk. Ook in onze werkwijze ziet u dit vakmanschap terug. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en geven desgewenst advies in design, afmeting en kleurkeuze.

Laat ons uw smeedijzeren buitenlantaarn op maat maken

De meeste bedrijven in buitenlantaarns verkopen alleen maar standaard modellen. Bij ons kunt u ook nog terecht voor op maat gemaakte exemplaren. Heeft u al bepaalde ideeën, ontwerpen en voorkeuren in gedachten? Geef deze dan aan ons door. Wij vertalen deze graag in een unieke, maatwerk buitenlantaarn van smeedijzer. Omdat wij kwaliteit, goede service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan, lukt dit ons elke keer weer. Essentieel hiervoor is dat u uw wensen aangaande uw buitenlantaarn van smeedijzer uitvoerig aan ons doorgeeft. Bent u er nog niet helemaal uit? Dan voorzien wij u graag van inspiratie en informatie over uw mogelijkheden. Zodra alles helder is, beginnen wij met het maken van uw smeedijzeren buitenlantaarn. Dit doen wij in ons eigen atelier. Belangrijk om te weten, is dat wij uw gewenste smeedijzeren buitenlantaarn op maat en met de hand maken. U ontvangt van ons dus echt ambachtelijk handwerk, geen fabrieksproduct!

Ontdek ons aanbod in buitenlantaarns van smeedijzer

Om u een impressie te geven van onze producten, bieden wij naast maatwerk buitenlantaarns van smeedijzer ook een standaard collectie smeedijzeren lantaarns aan. Zo kunt direct zien welke mogelijkheden wij bieden. Neem alvast een kijkje tussen onze standaard ontwerpen. Dan ontdekt u direct waar uw voorkeuren liggen. Ook wordt het u dan een stuk eenvoudiger aan te geven welke aanpassingen u door wilt voeren om tot uw ideale buitenlantaarn van smeedijzer te komen. Om u alvast een indruk in uw mogelijkheden te geven: wij bieden onze standaard vierkante Hollandse, staande buitenlantaarn op muurarm bijvoorbeeld aan in een afmeting van 48 cm hoog, in een afmeting van 70 cm hoog, maar ook in de indrukwekkende afmeting van maar liefst 92 cm hoog. Bent u op zoek naar een buitenlantaarn met een afwijkende afmeting? Geen probleem! U kunt ons precies die smeedijzeren buitenlantaarn op maat laten maken!

Ontdek uw favoriete buitenlantaarn van smeedijzer

Voor uw gemak hebben wij ons assortiment aan smeedijzeren buitenlantaarns simpelweg onderverdeeld in 5 categorieën:

 

Wij wijzen u graag op wat typische kenmerken van deze verschillende varianten. Zo is de klassieke buitenlantaarn te herkennen aan zijn gebogen elementen en sfeervolle krullen. Wilt u een klassieke smeedijzeren buitenlantaarn laten maken? Kies dan of u deze wenst in klassiek zwart, monumentengroen of een andere RAL-kleur. Alles is bij ons op maat te bestellen. Klassieke buitenlantaarns halen uw tuin naar een hoger niveau. Of u nou beschikt over een klassieke tuin of juist een strakke, moderne buitenplaats. Bent u meer een liefhebber van modern design? Kies dan voor een moderne buitenlantaarn op maat. Deze lampen beschikken over strakke lijnen en hebben een stijlvolle en elegante uitstraling. Mag het u nog wat strakker? Bekijk dan onze collectie aan strakke buitenlantaarns van smeedijzer. Wilt u ons een strakke buitenlantaarn laten maken op maat? Dan beschikt u straks over een variant met nog meer strakke lijnen. En, wat is uw favoriet?

Smeedijzer Lantaarn

Plaats onze buitenlantaarn van smeedijzer op uw gewenste plek

Het mooie van buitenlantaarns van smeedijzer op maat laten maken, is dat u straks precies die lantaarn heeft, die perfect past in uw tuin, op uw terras, naast uw oprit, of waar dan ook. Of u er nou voor kiest een klassieke, moderne of strakke variant te laten maken, onze buitenlantaarns komen overal optimaal tot hun recht. Waar wenst u uw nieuwe smeedijzeren buitenlantaarn? Geef dit aan ons door, zodat wij u eventueel kunnen adviseren over een passende afmeting. Wij realiseren staande lampen op een poot, voor op een hekpaal, hangend of staand voor aan de muur en hangende hallampen. Waar u ook voor kiest, een buitenlantaarn op maat van smeedijzer geeft uw terras, entree, oprit of tuin een zeer sfeervolle, indrukwekkende en luxe uitstraling. Geef uw wensen aan ons door, dan vertalen wij deze tot de perfecte oplossing.

Tips om uw smeedijzeren buitenlantaarn in perfecte staat te houden

Wilt u ons uw gewenste smeedijzeren buitenlantaarn laten maken? Bepaal dan wie dit maatwerk straks mag plaatsen in uw tuin, op uw terras of bij uw oprit. U kunt uw buitenlantaarn van smeedijzer eventueel zelf plaatsen. Of u draagt deze klus over aan een professional. Wilt u uw smeedijzeren buitenlantaarn zo lang mogelijk in optimale staat houden? Hiervoor is vrijwel geen tussentijds onderhoud nodig is. Onze buitenlantaarns laten wij namelijk maken van ‘modern’ smeedijzer. Dit materiaal wordt na het smeden voorzien van een poedercoating en zinklaag. Hierdoor is uw buitenlantaarn goed beschermd tegen weersinvloeden en ongevoelig voor corrosie. Wat u zelf eventueel af en toe kunt doen, is uw buitenlantaarn van smeedijzer afnemen met een doekje. Hiermee verwijdert u stof, aanslag en spinnenwebben. U begrijpt, een smeedijzeren buitenlantaarn laten maken op maat, vergt u vrijwel geen onderhoud!

Belangrijke informatie over smeedijzer

Het is niet zonder reden dat wij onze maatwerk buitenlantaarns van smeedijzer maken. Dit materiaal, dat wordt gemaakt door ijzer te smeden, is namelijk zeer sfeervol én sterk. IJzer smeden gaat als volgt: in het hete vuur van steenkolen wordt ijzer verhit. Hierdoor wordt het zachter, waardoor het volledig op maat in de gewenste vorm gehamerd en gebogen kan worden. De treksterkte van dit materiaal vergroot enorm dankzij dit proces. Daarom wordt deze ambachtelijke methode ook gebruikt voor het maken van staal. Wij maken onze smeedijzeren buitenlantaarns allemaal op deze ambachtelijke wijze, met de hand. Wilt u ons ook een unieke buitenlantaarn van smeedijzer laten maken? Bekijk dan ons standaard aanbod op deze website en geef uw wensen aan ons door. Dan zorgen wij ervoor dat u straks beschikt over precies die buitenlantaarn van smeedijzer waar u naar op zoek bent.

Bezoek onze showroom

De beste manier om uw wensen aan ons door te geven, is deze met ons te bespreken in onze showroom. Hier bevindt zich namelijk ook meteen ons atelier. Onze standaard openingstijden gelden doordeweeks van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wij zijn op zondag gesloten. We bieden u wel de mogelijkheid op afspraak bij ons langs te komen buiten onze standaard openingstijden. In ons atelier vindt u diverse voorbeelden van maatwerk buitenlantaarns van smeedijzer. Doe vrijblijvend inspiratie op of laat ons u adviseren op basis van uw wensen. Heeft u vragen over het productieproces van smeedijzer? Wenst u te ontdekken of er tussen onze standaard collectie buitenlantaarns een geschikte variant voor uw buitenplaats zit? Of wilt u ons een smeedijzeren buitenlantaarn laten maken naar aanleiding van uw eigen concrete wensen qua kleur, afmeting en design? Kom langs in ons atelier of neem via onze contactgegevens contact met ons op.

Wilt u ons uw gewenste smeedijzeren buitenlantaarn op maat laten maken?

U hoeft niet meer verder te zoeken naar een specialist die u uw gewenste buitenlantaarn van smeedijzer op maat kunt laten maken. Wij maken zowel klassieke, strakke als moderne buitenlantaarns. Bent u op zoek naar een klassieke buitenlantaarn voor aan de muur? Wenst u juist een moderne buitenlantaarn op een poot? Of heeft u een andere buitenlantaarn van smeedijzer in gedachten? Laat ons uw wensen weten. Wij zijn telefonisch te bereiken via 035-6946870, per mail via info@artisans.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Zodra wij uw wensen weten, kunt u ons precies die smeedijzeren buitenlantaarn op maat laten maken, waar u al tijden naar op zoek bent.

Neem contact met ons op!